To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Clients

Na acht jaar mede eigenaar van Of All Places (door mij opgericht) ben ik, Daan Flips, 1 september 2008 vol energie, inspiratie, met een nieuwe visie en heel veel ervaring van start gegaan met GEK OP LOCATIES locatiebureau. GEK OP LOCATIES bemiddelt in locaties voor fotografie, film, commercials en televisie. Wij helpen graag fotografen, producenten, stylistes en art directors de geschikte locatie te vinden voor de productie die zij voor ogen hebben. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe locaties om het bestand zo gevarieerd mogelijk te houden.

Hoe gaan wij te werk?

Om voor zowel onze klanten als onze locatiehouders een zo passend mogelijke match te vinden is het voor ons belangrijk dat we op de locatie geweest zijn. Onze klanten leveren bij ons een opdracht aan, wij gaan op zoek, zij kunen met hun persoonlijke nlogcode zoeken in ons belangrijk dat we op de locatie geweest zijn. Onze klanten leveren bij ons een opdracht aan, wij gaan op zoek, zij kunen met hun persoonlijke nlogcode zoeken in ons bestand. Om voor zowel onze klanten als onze locatiehouders een zo passend mogelijke match te vinden is het voor ons belangrijk dat we op de locatie geweest zijn.

Login aanvragen

Hoe vindt u een locatie via GEK OP LOCATIES? Klik op het formulier aanvragen login en vraag uw persoonlijke login code aan. Vervolgens heeft u toegang tot ons bestand en kunt u zelf de locatie zoeken die u voor ogen heeft. Uiteraard kunt u ook een zoekopdracht via de mail of telefoon bij ons plaatsen. Wij zullen snel en kosteloos een aantal locaties voorstellen die bij de aanvraag passen. Met liefde en aandacht gaat we op zoek naar de plek die uw productie succesvol maakt. GEK OP LOCATIES heeft ook goede contacten met locatiescouts die we altijd kunnen inschakelen. bestand.Om voor zowel onze klanten als onze locatiehouders een zo passend mogelijke match te vinden is het voor ons belangrijk dat we op de locatie geweest zijn.