To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Huisregels locatiehouders

Inschrijving
De contactpersonen van GEK OP LOCATIES (Daan Flips en/of Sophie Röder) komen bij je langs en maken foto’s van jouw locatie. Deze foto’s worden in het bestand opgenomen onder een locatienummer. Voor jouw privacy krijgen alleen professionals toegang tot onze database en worden adresgegevens pas bekend gemaakt bij een definitieve boeking.

Exclusiviteit
Exclusiviteit speelt bij ons een belangrijke rol. Dat betekent dat de locatiehouders in ons bestand alleen bij GEK OP LOCATIES staan ingeschreven. Zo weten wij altijd voor en door wie welke locatie geboekt wordt.

Vergoeding
De vergoeding voor het beschikbaar stellen van een locatie is afhankelijk van het soort opdracht en het soort locatie. Het bedrag wordt mede bepaald door het doel, de uiting en de benodigde tijd dat de locatie geboekt wordt. Voor fotografie-en filmproducties gelden verschillende tarieven. Soms loopt een productie wel eens uit, er staat een vergoeding tegenover deze gemaakte overuren.

Opnamedag
Een opnamedag voor fotografie is van 09.00 tot 18.00 uur of van 08.00 tot 17.00 uur. Het komt ook voor dat een locatie een halve dag geboekt wordt. Voor film, tv en commercials worden de tijden in overleg vastgesteld.

Veranderingen
Wij vragen je om veranderingen van jouw locatie zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Bijvoorbeeld een verbouwing, uitbouw, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, andere stijl, verandering van kleuren: alle wijzigingen zijn van belang. Neem even contact op en wij komen langs om nieuwe foto’s te maken.

Oplevering
Op de dag van de opname dienen de gehuurde ruimtes schoon en opgeruimd opgeleverd te worden. Tijdens de opnamedag kunnen jullie, tenzij de opdrachtgever hier geen bezwaar tegen heeft, geen gebruik maken van deze ruimtes.

 

 

 

Schade
Gelukkig niet vaak, maar soms ontstaat er wel eens schade tijdens de productie. Uiteraard is de opdrachtgever hiervoor aansprakelijk. Geef schade zo spoedig mogelijk aan ons door zodat wij voor een goede afhandeling kunnen zorgen.

Catering
Koffie en thee wordt altijd verzorgd door de locatiehouder. Voor de overige catering zal de huurder zelf zorgen. Het is handig om een telefoonnummer of adres van een cateraar in de buurt klaar te leggen zodat de huurder eventueel zelf een lunch kan bestellen.

Dieren
Wanneer een opdrachtgever dieren wil gebruiken voor de productie nemen wij contact met je op om jouw toestemming te vragen. 

Aan- en afvoer goederen
Aan- en afvoer van goederen valt soms buiten de huurperiode. Wij zullen hierover altijd contact met je opnemen.

Betaling
Betaling vindt plaats na betaling van de opdrachtgever.

Contact
Na afloop van opnamedag nemen wij altijd even contact met je op om te informeren hoe de dag verlopen is. Indien je vragen hebt gedurende de productie, bel ons gerust.